aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 31 august 2013

Pressy, un buton fizic în plus pe telefonul tău, sub formă de accesoriu ataşabil

Iată că pe Kickstarter găsim o nouă iniţiativa interesantă legată de telefoanele mobile, de această dată un accesoriu la care nu ne-am şi gândit. E vorba despre Pressy, care probabil că va ajunge un produs real, de vreme ce a atins deja de 6 ori suma propusă pentru a pune proiectul în mişcare.
 
Pressy, un buton fizic în plus pe telefonul tău, sub formă de accesoriu ataşabil

Pressy este un buton fizic în plus pe care îl adăugaţi la terminalul vostru, introducând un accesoriu special în jackul audio. Acest accesoriu va aduce un buton în plus şi va permite să realizaţi diferite activităţi sau să asociaţi diferite funcţii acestui buton. Totul se face foarte simplu şi intuitiv. Pressy vine cu câteva activităţi predefinite imediat după instalarea să. Acestea includ un click scurt pentru a aprinde lanterna telefonului, un click lung pentru a trece în mod silenţios sau a ieşi din acesta şi un dublu click pentru a face o fotografie.
 
Pressy

Pressy are şi o aplicaţie gratuită asociată, pe care o descărcaţi din Play Store, iar lista uriaşă de funcţii ce pot fi asociate butonului poate fi văzută mai jos. Puteţi înregistra o convorbire telefonică, aprinde lanterna, să închideţi toate aplicaţiile cu un click şi multe altele. Puteţi dona  până la 15 dolari pentru a susţine proiectul şi de la 15 dolari în sus pentru a obţine accesoriul, chiar şi într-o variantă aurită.
 
Pressy


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget