aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 28 august 2013

HTC lucrează la un nou sistem de operare pentru piaţa chineză, conform Wall Street Journal

Piaţa chineză e o miză uriaşă, asta e sigur, de aceea nu ne mira să îl vedem pe Tim Cook atât de des în vizite oficiale în China şi nu ne miră nici să aflăm că Nokia insistă pe dezvoltarea pe această piaţă. Acum şi HTC vrea să cucerească cea mai mare piaţa de telefonie din lume, dar de această dată cu un OS.
 
HTC lucrează la un nou sistem de operare pentru piaţa chineză, conform Wall Street Journal

Wall Street Journal are câteva surse care afirmă că HTC ar lucra la un sistem de operare mobil creat special pentru piaţa chineză. Se pare că HTC ar lucra îndeaproape cu autorităţile chineze pentru a fi siguri că vor primi aprobarea pentru OS. Ne aşteptăm la ceva cu totul deosebit şi nu doar la un skin aplicat peste Android.

Ideea este de a avea un plan B, mai ales acum că viitorul HTC pare legat numai de Android şi nu şi de Windows Phone. Samsung are Tizen OS, iar HTC are nevoie la rândul său de o alternativă. Conceptul din spatele platformei implica şi integrarea unor servicii specifice pieţei din China, precum reţeaua de socializare Weibo de exemplu şi poate şi un magazin local de aplicaţii sau motor local de căutare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget