aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 8 iunie 2013

Tableta de 7-inch cu Windows 8 fabricată de Inventec - Lyon se arată într-un material video demonstrativ

Numărul de producători care s-au arătat până în prezent interesaţi de categoria de tablete de mici dimensiuni şi cu sistemul de operare Windows 8, este foarte redus şi enumerăm aici Acer şi Inventec. Cel din urmă şi-a promovat recent dispozitivul în cadrul unui material video.
 
Inventec Lyon

Până în prezent, Inventec se poate mândri cu cea mai mică tabletă propulsată de sistemul de operare Windows 8. Pe locul 2 se clasează cei de la Acer, care la rândul lor au găsit oportun să anunţe o tabletă de 8.1-inch şi sistemul de operare Microsoft, denumită Iconia W3. Revenind la produsul Inventec Lyon, aceasta oferă un ecran de 7-inch şi arhitectura Intel Bay Trail cu procesor Atom.
 
Tableta de 7-inch cu Windows 8 fabricată de Inventec - Lyon se arată într-un material video demonstrativ

Display-ul oferit de tableta Lyon este de tip IPS şi oferă rezoluţia de 1280x800. În ce priveşte configuraţia hardware, modelul oferă 2 GB de memorie RAM şi 64 sau 128 GB de stocare SSD. Sunt disponibili senzori foto atât în partea din spate cât şi frontal iar la capitolul conectivitate tableta dispune de microUSB, micro HDMI şi slot pentru card microSD. Se prezintă deosebit de elegant la capitolul design, în special datorită gamei de culori care vor fi disponibile pentru rama din plastic. Având în vedere şi preţul care va fi unul deosebit de atractiv, tableta Inventec poate deveni un hit într-un timp relativ scurt de la data lansării, încă necunoscută.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget