aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

LG Nexus 4 poate funcţiona în reţele 4G LTE, dar deocamdată doar în Canada şi doar cu modificări speciale


Cei de la XDA Developers sunt celebri pentru modificările software pe care le aduc telefoanelor şi pentru funcţiile ascunse pe care le deblochează. De această dată au dat lovitura, reuşind să facă un telefon LG Nexus 4 să funcţioneze în reţelele 4G LTE din Canada. După cum ştiţi din acest articol, odată cu demontarea lui LG Nexus 4 s-a descoperit un chip LTE la bord, dar nu şi antene şi amplificatoare de semnal, deci teoretic nu putem avea LTE pe acest model.
 
LG Nexus 4 poate funcţiona în reţele 4G LTE, dar deocamdată doar în Canada şi doar cu modificări speciale

Şi totuşi Nexus 4 poate funcţiona în reţeaua operatorului canadian Telus în benzile de 1700 MHz şi 2100 MHz. Pentru a accesa acest tip de conectivitate utilizatorul trebuie să intre în dialer şi să scrie *#*#4636#*#* şi apoi să aleagă un mod automat de funcţionare, care aduce şi suport LTE. După ce sunt deconectate toate conexiunile din acel moment, când îşi va reveni telefonul va avea o conexiune LTE, dacă e disponibilă în zonă. Există şi un test de viteză în clipul de mai jos, care confirmă aceasta realizare.

Se pare că şi în reţeaua operatorului Rogers din Canada va funcţiona această modificare a stării conexiunilor. Dacă o viteză în jurul a 15 Mbps vi se pare departe de LTE şi mai aproape de HSPA+, se pare că în Canada o astfel de viteza se califica drept LTE. Asta arată încă o dată faptul că în Europa stăm destul de bine la capitolul conectivitate... dar totuşi aş prefera ca Google şi LG să ne lamureasca odată pentru totdeauna dacă noul lor telefon are suport 4G LTE sau nu.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget