aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 8 aprilie 2013

Apple pierde brevetul pentru "slide to unlock" în Germania!


Tribunalul Curţii Federale pentru Brevete din Germania a decis în această săptămână să invalideze brevetul Apple pentru "slide to unlock", un moment crucial în bătălia cu Android. Apple se baza pe acest brevet pentru a da în judecată producătorii de terminale Android.
 
Apple pierde brevetul pentru "slide to unlock" în Germania!

Glisarea degetului pe ecran pentru a debloca un handset nu este inventată de Apple, tehnologia existând cu câţiva ani înainte să apară primul iPhone. Şi totuşi procesele intentate de Apple pe această temă au pus în dificultate companii precum Samsung sau Motorola. E interesant să vedem că Apple a pierdut în Germania, după ce tot în această ţară compania din Cupertino repurtase victorii majore contra Samsung cu un an sau doi în urmă.

Apple a înaintat deja 14 amendamente, încercând să îşi salveze brevetul, dar tribunalul german a decis că "acţiunea de a debloca un terminal printr-un gest sau o imagine de deblocare" nu e brevetabila în Europa. Evident, există opţiunea unui apel din partea Apple, ceea ce ne şi aşteptam să facă firmă din Cupertino. Totul a pornit atunci când Apple a cerut interdicţia produselor Motorola în Germania, pentru că încalcă brevetul slide to unlock... şi iată că acum procesul se întoarce împotriva Apple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget