aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 1 aprilie 2013

Tasker pentru Android beneficiază de o nouă interfață holo și funcții îmbunătățite


Când vine vorba de automatizarea sarcinilor zilnice, sistemul de operare Android nu are concurenți, fiind singurul care beneficiază de astfel de soluții foarte avansate și cu posibilități practic nelimitate. În plus, majoritatea dezvoltatorilor formulează ghiduri complexe pentru a ajuta utilizatorii să realizeze liste utile.
 
Aplicatie Tasker

Primul gând spre automatizare folosind platforma Google ne duce în primul rând cu gândul la aplicația Tasker, despre care am mai vorbit în trecut. Soluția este una din cele mai complexe existente și beneficiază de suport vast din partea comunității. Spre deosebire de alte aplicații de acest fel, Tasker oferă posibilități limitatea doar la imaginația și ingeniozitatea utilizatorului. Totuși, dacă nu aveți timpul necesar pentru a răsfoi paginile ghidului de utilizare, care nu sunt deloc puține, Tasker vă oferă posibilitatea să descărcați profiluri construite de alți utilizatori, cu nevoi similare cu ale voastre.
 
Screenshot aplicatie Tasker

Cea mai recentă versiune a aplicației Tasker aduce îmbunătățiri substanțiale la capitolul interfață. Utilizatorii vor beneficia acum de elementele moderne introduse cu Android 4.0+ și ușurință crescută a înțelegerii diverselor funcții. Versiunea nouă, care s-a aflat în stadiul Beta o vreme bună până să ajungă la o variantă stabilă, mai vine cu noi acțiuni, events și alte instrumente pentru crearea de profiluri. În plus, viteza de operare a crescut și ea simțitor, cu sigranță datorită noilor elemente introduse. Tasker costă undeva în jurul a 10 Ron, la reducere în perioada aceasta, pe Google Play Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget