aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 2 aprilie 2013

Facebook Home poate fi noul OS bazat pe Android de la cunoscuta rețea de socializare


Nu este prima oară și cu siguranță nu va fi ultima dată când zvonurile vorbesc despre planurile Facebook de a lansa un terminal sub brand-ul propriu. Cel mai interesante sunt știrile recente care vorbesc în special de un nou software pe care gigantul rețelei de socializare aparent se pregătește să o anunțe.
 
Facebook Home poate fi noul OS bazat pe Android de la cunoscuta rețea de socializare

Inclusiv în stadiul actual, când aplicația oficială Facebook încă nu se prezintă la nivelul la care ne-am fi așteptat, platforma beneficiază de un număr foarte mare de utilizatori, iar cifrele sunt în creștere constantă. Avțnd în vedere și competiția foarte puternică, în special din direcția Google Plus, Facebook pare a-și pregăti propriile areme pentru a se detașa de orice alt concurent. În acest sens, Facebook va folosi platforma Google - Android pentru a oferi o experiență specială.

Cele mai recente zvonuri vorbesc de o versiune personalizată a sistemului de operare Android, pe care Facebook se pregătește să o prezinte cu ocazia evenimentului de săptămâna viitoare. Este vorba de o versiune modificată a OS-ului, care va furniza integrate cele mai cunoscute servicii Facebook, inclusiv Messenger, Pages Manager și altele. În plus, așteptăm o versiune nouă a aplicației Facebook pentru Android, bazată pe cod nativ. Platforma Facebook - Android va fi aparent disponibilă pentru terminalele HTC și în aceste condiții nu este exclus să avem parte chiar și de un terminal specializat, după presupusa denumire a noii platforme - Facebook Home.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget