aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 3 aprilie 2013

Cunoscutul program de testare de la Futuremark - 3DMark este acum disponibil pentru Android


Acum câțiva ani, atunci când PC-urile reprezentau cea mai avansată formă de divertisment, Futuremark, atunci numit Mad Onion, oferea unele dintre cele mai bune programe pentru benchmarking a performanței generale și mai ales a GPU-ului. Această suită de teste furniza și un mod Demo care prezintă cele mai noi capabilități 3D pentru componentele hardware moderne.

Cunoscutul program de testare de la Fururemark - 3DMark este acum disponibil pentru Android

De o lungă perioadă de timp, programul de testare al celor de la Futuremark a fost zvonit să fie disponibil și pentru Android, în condițiile în care există deja pentru o sumă de platforme. Chiar și cu atât de multe aplicații pentru testarea fiecărei componente a dispozitivelor, disponibile pe Play Store, cei care sunt familiarizați cu produsele Futuremark vor prefera această soluție deoarece oferă unele dintre cele mai precise rezultate. Aplicația este de preferat să fie descărcată și instalată prin WiFi, deoarece poate ocupa mai mult de 250MB.

3DMark pentru Android oferă două tipuri de testare, inclusiv Ice Storm - cea mai de bază șiIce Storm Extreme, aceasta din urmă fiind mai cuprinzătoare și de lungă durată. Din meniul de setări există un mod demo, activat în mod implicit și care oferă o experiență de film cu sunet în timpul testării. Grafica este spectaculoasă și veți obține posibilitatea de a compara rezultatele dumneavoastră și împărtăși scorul prin intermediul oricărei aplicații. 3DMark este acum disponibil gratuit pe Store.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget