aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 1 aprilie 2013

Planurile viitoare BlackBerry includ o tabletă BB 10 şi un phablet


Probabil cea mai rudimentară scăpare de produs pe web este cea a unei liste cu terminale viitoare sau nume de cod dintr-un sistem. O astfel de scurgere de informaţii nu se compară cu o imagine de produs ajunsă pe @evleaks, de exemplu dar în cazul celor de la BlackBerry, destul de secretoşi cu produsele, ne mulţumim cu ce putem.
 
Planurile viitoare BlackBerry includ o tabletă BB 10 şi un phablet

Astfel, aflăm cu această ocazie ca BlackBerry pregăteşte atât o tabletă nouă cu BB 10 OS, cât şi o surpriză: un phablet. E bizar să vedem un astfel de roadmap ajuns pe web, de vreme ce recent CEO-ul BlackBerry, Thorsten Heins afirmase că zona de tablete este una dura şi că e greu să îţi croieşti drum pe această piaţă, având rivali atât de buni.

Heins afirmă că de vreme ce "o companie" controlează piaţa de tablete, adică probabil Apple, un device BlackBerry de acest gen ar trebui să ofere ceva deosebit. Acest discurs pare a indica faptul că BlackBerry nu e gata să lanseze o tabletă în trimestrul 3, deşi aşa arată roadmap-ul său. Între ultimul trimestru din 2013 şi primul trimestru din 2014 avem şi un BlackBerry U10 pe listă, un posibil phablet, apoi modelul R10, acel handset midrange care se zvonea că va veni.

E oare loc pe piaţă pentru un astfel de phablet?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget