aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 2 iulie 2013

Google Reader s-a inchis. Cine profita?

Google Reader s-a inchis. Cine profita?
Anuntul facut de compania americana face loc pe piata, concurenta incercand sa-l ocupe.
Lansat in 2005 si ajuns, la un moment dat, la o foarte mare popularitate pe internet, serviciul RSS Google Reader s-a inchis. Decizia, anuntata inca din luna martie a acestui an, a fost cauzata de scaderea numarului de utilizatori, chiar daca printre cei ramasi se afla multi care "deplang disparitia lui", asa cum scrie in comunicatul oficial.

Google Reader, ca si alte servicii RSS (Really Simple Syndication), realiza un flux de stiri, adunand la un loc titluri de pe mai multe site-uri. Exista deja multe servicii asemanatoare care, fara sa arate ca se bucura de decizia Google, incearca sa umple locul liber.

Digg Reader este unul dintre aceste servicii, noutatea sau avantajul constand in faptul ca are si aplicatie pentru iOS. Feedly, aparut in urma cu doi ani, este un serviciu care a castigat jumatate de milion de utilizatori de la anuntul inchiderii Google Reader. Un al treilea serviciu este detinut chiar de gigantul media AOL, utilizatorii putandu-se loga la acesta chiar si cu user-ul si parola de la Google Reader.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget