aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 1 iulie 2013

Vânzările lui Galaxy S4 dezamăgesc analiștii; Samsung pierde capital de piață echivalent cu valoarea companiei Sony

Nu o spunem noi, o spun analiştii: vânzările lui Samsung Galaxy S4 dezamăgesc, iar Samsung a pierdut la fel de mult capital de piaţă cât valorează Sony acum. Galaxy S4 este celebrul flagship cu ecran de 5 inch , acesta e cel mai reprezentativ telefon Samsung al acestui an.
 
Vânzările lui Galaxy S4 dezamăgesc analiștii; Samsung pierde capital de piață echivalent cu valoarea companiei Sony

Samsung Electronics a pierdut 25.3 miliarde de dolari în capital de piaţă doar luna trecută, pierderile depăşind valoarea de piață a companiei Sony (21 miliarde de dolari). Vânzările lui Galaxy S4 pot părea mari pentru omul de rând, dar pentru investitori ele au fost sub aşteptări. Handsetul a fost pus în vânzare pe 26 aprilie şi a atins 10 milioane de unităţi în doar o lună, dar se pare că nu a fost de ajuns.

De pe 26 aprilie şi până acum, Samsung a înregistrat un picaj al valorii companiei cu 10.8%, iar JPMorgan Chase & Co şi Morgan Stanley şi-au scăzut estimările de profit pentru compania asiatică. 15 analişti au tăiat deja şi din predicţiile cu privire la veniturile nete pe trimestrul 2. Oh Sang Woo, analist al Leading Investment & Securities din Seoul afirmă că un consumator de rând nu va cumpăra S4, deoarece nu vede schimbări mari faţă de predecesorul său... Sunteţi de acord?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget