aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 25 martie 2013

Producătorul de tablete Archos se pregăteşte să intre pe piaţa smartphone-urilor în acest an

Brandul francez Archos este faimos pentru tabletele pe care le produce, ele având atât un preţ bun, cât şi dotări de calitate. Ei bine, dacă francezii de la Alcatel au devenit acum chinezi fiind cumpăraţi, Archos rămâne tare pe metereze şi plănuieşte chiar să intre pe piaţa smartphone-urilor.
 
Producătorul de tablete Archos se pregăteşte să intre pe piaţa smartphone-urilor în acest an

Archos a explorat o grămadă de formaturi, de tablete de 10 inch, 8 inch, 9 inch, 7 inch, ba chiar şi o tabletă de gaming, una pentru copii şi au şi un model cu ecran Retina. Terminalele lor au cunoscut succesul, deoarece preţurile se învârt în jurul a 200, 300 sau rareori 400 de dolari. Archos are obiceiul de a lansa serii de device-uri, deci ne aşteptam la cel puţin o tripletă de telefoane mobile.

Un alt lucru ce trebuie menţionat în legătură cu Archos este că ei prefera să îşi vândă produsele direct prin retaileri şi să nu apeleze la operatori. E plăcut să vedem că mai există şi companii europene care mai operează pe piaţa terminalelor mobile şi nu totul vine la noi sub branding asiatic. Aţi avea încredere într-un handset Archos?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget