aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 17 august 2012

Adobe Flash şi-a dat sfârşitul pe Android

Adobe s-a recunoscut invins cand vine vorba de mitul ,"full web experience" si a retras din Google Play produsul care in urma cu cativa ani reinventa nivelul de interactiune pe care ti-l oferea un website.


In urma evenimentului care a avut loc astazi, nu va mai exista nici o metoda oficiala ca pe un terminal nou cu Android sa puteti instala Adobe Flash. Aceasta a fost ultima etapa dintr-un proces anevoios de disparite al pluginului pe platformele mobile. Acum, in timp ce Adobe promite adoptia HTML5 in toate uneltele sale de creatie de continut online, ultimii utilizatorii care foloseau Flash pe site-urile proprii, in bannere si butoane, trec brusc la standardul deschis HTML5, scrie playtech.ro.

Desi multi considera refuzul Apple de a adopta Flash pe dispozitivele sale portabile inceputul sfarsitului pentru Flash, din pacate nici Adobe nu a mai venit cu schimbari suficiente in platforma pentru a-i mai schimba un pic traiectoria. In momentul in care si Microsoft a anuntat ca Windows 8 va veni cu suport limitat de Flash, doar entuziastii plaformei care au investit ani de zile in a invata sa creeze continut in Flash si-au mai pastrat speranta ca va mai rasari soarele si pe strada lor.

Pe viitor Adobe Flash va mai fi prezent doar in browserele de PC-uri, implicit doar in Chrome, iar ca unealta de dezvoltare, Adobe spera sa fie folosit pentru crearea de jocuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget