aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 27 august 2012

ANDROID 4.1 JELLY BEAN PE SAMSUNG GALAXY S3


Pana in prezent, a fost destul de evident faptul ca cei de la Google vreau ca ultima lor versiune de Android, Android 4.1 Jelly Bean sa ajunga la dispozitivele existente mult mai rapid decat a ajuns Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Se pare ca, cei de la Samsung sunt pregatiti sa faca o surpriza utlizatorilor de SGS3, Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S3fiind disponibil in curand, mai exact in jurul datei de 29 august.
Aparent, firmware-ul este in prezent in etapele finale de testare si actualizarea lui Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S3 este asteptata initial in cateva tari, nu stim daca pentru inceput va fi inclusa si Romania dar cu siguranta va fi inclusa Marea Britanie. Update va aduce o gramada de caracteristici noi si importante. Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S3 va veni cu o noua versiune de TouchWiz optimizata special de cei de la Samsung pentru Android Jelly Bean 4.1.
Nu exista momentan mai multe informatii suplimentare cu privire la cum va arata Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S3 dar cu siguranta o sa puteti astepta la modificari majore legat de ce tine de aspect si de caracteristici de asemenea.
Speram ca Android 4.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S3 sa fie rapid, sa nu aiba bug-uri mari sau alte probleme tehnice si mai ales, sa fie disponibil in curand si pentru utilizatorii din Romania. Echipa comunitateandroid care se ocupa de stiri android va va tine la curent cu toate informartiile noi, desigur cand acestea vor fi disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget