aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 27 august 2012

ONLINE TV ROMANIA PENTRU ANDROID


Ei bine, cred ca marea majoritate dintre voi, cei care detineti unsmartphone cu sistem de operare Android, ati incercat vreodata sa urmariti postul dvs. TV favorit pe telefon sau cel putin va-ti gandit la lucrul acesta. Se pare ca de acum, acest lucru este posibil, tinand cont ca romanii care se implica in realizarea de aplicatii romanesti android, au creeat o asemenea aplicatie.
Este vorba despre Online TV Romania, o aplicatie foarte utila plina cu programe TV si la care nu intalnim erori de functionare. Spre uimirea mai multor persoane, aplicatie merge cat se poate de bine, daca o folosesti mai ales pe Wi-Fi cum este cel mai indicat, tinand cont ca un live stream consuma foarte mult trafic, nu intalnim la ea bug-uri sau erori majore, ca se mai blocheza sau se mai intrerupe putin transmisiunea e ceva normal dar e bine ca nu sunt probleme mai grave.
Aplicatia este una gratuita si pentru a o putea folosi este indicat sa o facem folosind plugin-ul Sopcast, acesta fiind un plugin special destinat live stream-ului si foarte bine conceput pentru acest lucru. Transmisiunea nu are o claritate asemanatoare cu cea de la un TV personal, insa tinand cont ca se face pe un telefon mobil, ea este destul de reusita putem spune. Oricum, faptul cel mai important este ca nu sunt intalnite erori majore in functionalitatea aplicatiei si poate fi folosita foarte usor.
Aplicatia Online TV Romania functioneaza doar pe dispozitivile care au o versiune de Android compatibila, adica in cazul de fata, cel putin versiunea 2.2 si sa aiba putin spatiu pe telefon sau pe card-ul atasat. Aplicatia are o marime de 1.1 MB si poate fi descarcata din Magazinul Play.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget