aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 27 august 2012

SKYPE PENTRU ANDROID


Marea majoritate dintre voi stiti ce este acela Skype si probabil aveti chiar si cont pe el. Daca nu stiti, sa va explic putin cum sta treaba, Skype este folosit in principal de pe PC-uri pentru a face apeluri de la un utilizator catre altul fara nici o taxa sau pentru a trimite fisiere video sau imagini. Intradevar, marea majoritate a utilizatorilor utilizeaza Skype de pe PC dar, daca detineti un smartphone Android, puteti sa descarcati Skype pentru Android si sa il folositi la fel cum il utilizati si pe cel de pe PC.
Cu Skype pentru Android puteti face apeluri catre alt utilizator indiferent daca acesta este pe un alt dispozitiv Android sau utilizeaza alte sisteme de operare cum ar fi iOS-ul sau Mac-ul, si chiar si pe PC. La fel cum spuneam mai sus, Skype-ul si la fel si pentru utilizarea Skype pentru Android nu trebuie sa platim nici o taxa, totul este complet gratuit.
Iata cateva dintre caracteristicile de care dispune Skype pentru Android:
- Apeluri video si voce gratuite folosind retele 3G sau Wi-Fi
- Preturi mici pentru apeluri si SMS-uri catre telefoane mobile sau fixe.
- Trimitere de imagini, clipuri video si fisiere la oricare dintre persoanele de contact.
- Sunet de inalta calitate cu orice aveti o convorbire pe Skype.
Skype pentru Android nu este o aplicatie foarte pretentioasa, pentru a putea sa-l utilizam avand nevoie de un dispozitiv Android cu cel putin versiunea 2.1 a sistemului de operare Android. Descarca Skype pentru Android din magazinul Play de la Google.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget