aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 27 august 2012

Televizor cu Android



Unde a ajuns si tehnologia asta, acum cativa ani nici nu ne trecea prin cap cat de destepte vor ajunge telefoanele mobile, dar iata ca cu ajutorul sistemului de operare Android au ajuns sa fie foarte istete. Iata ca incet totul a evoluat si acum daca dorim putem avea si televizor pe Android. Da, este adevarat, doar cu ajutorul dispozitiv foarte asemanator cu un stick USB putem avea Android Ice Cream Sandwich 4.0 pe televizor.
Tot ce trebuie sa facem este sa introducem acea mufa in televizor si treaba este facuta! Din informatiile pe care le avem se pare ca mufa este una de tip HDMI si sunt anumite televizoare care dispun de acest tip de mufa. Avem Android 4.0 pe televizor si ne putem bucura de toate functiile lui la fel ca pe un smartphone sau pe o tableta Android. Tot ce trebuie sa faceti pentru a avea Android 4.0 pe televizoreste sa comandati un dispozitiv special pentru asa ceva, dispozitivul costa $66 iar pentru noi in Romania este $82 cu tot cu transport inclus.
Daca doriti sa comandati dispozitivul pentru a avea un televizor pe Android o puteti face de aici. Se pare ca, dispozitivul vine la pachet si cu 2 telecomenzi, una pentru o navigare mai usoara iar alta este tip tastatura, pentru a ne ajuta la scris sa o facem cat mai repede.

Deci, daca detineti un televizor ce dispune de mufa HDMI il puteti transforma intr-un televizor pe Android foarte usor, singurul lucru necesar fiind acel dispozitiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget