aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 17 august 2012

Tutorial: Cum sa instalezi si sa rulezi Android 4.0 pe PC

Google Android este cel mai folosit sistem de operare pentru smartphone-uri dar si pentru tablete. Exista nenumarate modele de telefoane inteligente si de tablete care ruleaza acest sistem de operare, de aceea, acest tutorial este foarte folositor pentru dezvoltatorii de aplicatii care doresc sa testeze functionalitatiile programelor pe care le dezvolta dar si pentru curiosi sau impatimiti ai Android-ului.




Tutorialul va invata cum sa rulati Android 4.0 Ice Cream Sandwitch pe PC intr-o masina virtuala. O masina virtuala este un program ce va permite sa rulati 2 sisteme de operare in acelasi timp. Practic dumneavoastra veti lansa masina virtuala intr-o fereastra de Windows, ca orice program normal, de undeva   Deci sa incepem.

1. Descarcati Virtual Box pentru Windows de aici si instalati programul
 2. Descarcati Google Android de aici. Sistemul de operare pe care-l descarcati din link-ul data de la mine este optimizat sa ruleze intr-o masina virtuala si poate fi controlat cu mouse-ul
 3. Dezarhivati arhiva descarcata la pasul 2 intr-un folder nou
 4. In folderul unde ati dezarhivat Android-v4.7z veti vedea fisierul Android-v4.vbox. Apasati dublu click pe acel fisier pentru a fi pornit in Virtual Box.
 5. Cand Virtual Box se lanseaza, apasati butonul de Start din toolbar-ul de sus si, daca va este cerut, incarcati Android de la /dev/sda
 6. Android 4.0 v-a boot-a si odata ce totul se incarca puteti sa va bucurati de Android pe PC-ul dumneavoastra

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget