aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 27 august 2012

Facebook pentru Android primeste cateva functii noi

Facebook trece prin schimbari majore, fapt cunoscut tuturor. Din fericire, desi la nivelul profitului obtinut de companie lucrurile nu sunt foarte roz, gigantul nu-si neglijeaza in totalitate utilizatorii platformelor mobile.




Un nou update creat pentru Facebook de Android va permite sa adaugati grupuri de poze pe pagina de profil. Noua versiune de Facebook lansata in ultimele 24 de ore este o revelatie in comparatie cu etapele pe care trebuia sa la urmati in trecut pentru uploadul de imagini. Ca un bonus, dupa ce ati adaugat o multime de imagini sunteti invitat sa le introduceti descrieri si sa va,,tag-uiti” cunoscutii.
Tot acest update va permite pentru prima oara sa creati evenimente noi, cu locatie si informatii legate de musafiri direct de pe smartphone. Merita retinut ca aceasta functie in particular nu se regaseste inca pe Facebook pentru iOS, aspect care le ofera un avantaj considerabil utilizatorilor de Android pasionati de intalniri publice create prin intermediul serviciului de socializare.
Daca va incanta functia de mesagerie instant din aplicatie, pentru prima oara veti putea sa folositi emoticoane in mesaje si sa adaugati poze din telefon. Pentru a descarca noua versiune puteti accesa magazinul de aplicatii Google Play de pe telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget