aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 29 august 2012

Reacţia Google după ce Samsung a pierdut procesul cu Apple


Deşi era previzibil că Google nu-şi va păstra liniştea când vine vorba de verdictul procesului dintre Apple şi Samsung, abia astăzi a făcut în sfârşit publică o declaraţie, informează Realitatea.net

După ce s-a ajuns la concluzia că Samsung trebuie să plătească celor de la Apple 1,049 miliarde dolari într-un proces care implică smartphone-uri şi tablete cu Android, compania Google nu putea să rămână tăcută. A făcut o declaraţie simplă şi la subiect, lipsită de atitudinea agresivă a celor de la Samsung: 

"Tribunalul responsabil de apeluri va avea în vedere atât acuzaţiile de încălcare a patentelor cât şi validitatea respectivelor patente. Marea majoritate a acestora nu au legătură cu nucleul sistemului de operare Android şi sunt în acest moment re-examinate de Biroul de Patente al SUA. Industria mobilă se mişcă repede şi toţi jucătorii -incluziv proaspăt sosiţi- construiesc pornind de la idei că există de zeci de ani. Lucrăm cu partenerii noştrii pentru a oferi consumatorilor produse accesibile şi inovative şi nu vrem că nimic să ne limiteze această activitate." 

Chiar dacă atitudinea din textul oficial pare interpretabila în mai multe feluri, un lucru este sigur, şi cei de la Google sunt de părere că o parte din ideile avute în vedere în proces există de câteva zeci de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget