aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 27 august 2012

Asus Transformer Pad TF300T primeste Jelly Bean

Relatia apropiata care s-a creat intre ASUS si Google odata cu tableta Nexus 7 incepe sa isi arate beneficiile si in cazul celorlalte tablete create de compania taiwaneza.


Desi nu suntem inca bombardati cu update-uri la Jelly Bean, cum e de altfel de asteptat dupa fiecare lansare a unei noi versiuni de Android, utilizatorii de TF300T se numara printre norocosi. Echipa de la Android Central a putut sa confirme ca a inceput sa fie disponibil un update OTA pentru posesorii tabletelor ASUS Transformer TF300T.
Cum era de asteptat, noul update dezactiveaza Adobe Flash pe tableta, particulartiate anuntata si de Google in momentul dezvaluirii Jelly Bean. Luand in calcul faptul ca si Adobe a renuntat la Flash pentru Android zilele trecute, ASUS nu prea a avut alte optiuni la acest capitol. Odata cu noul update nici functionalitatea Wi-Fi Direct nu va mai fi functionala. Ca beneficii suplimentare, pe langa avantajele de performanta ale Jelly Bean, update-ul vine cu Google Now si alte cateva functii noi.
Desi noul update ar trebui sa fie disponibil si pe pagina de suport a produsului in curand, momentan pentru instalare trebuie sa asteptati o notificare pe tableta. Aceasta este doar una dintre multele actualizarii la Jelly Bean pe care le-a promis Asus cand a venit vorba de seria sa de produse Transformer. Ramane sa vedem cine e urmatorul pe lista: Transformer Prime, sau Transformer Pad Infinity?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget