aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 29 august 2012

Chinezii au lansat iPhone-ul 5 cu Android



Pentru ca niciodata piata de chinezarii nu va fi privata de produse surprinzatoare, de curand a ajuns pe internet un nou smartphone, al carui design este inspirat din cel care se presupune a fi pentru noul iPhone.
Goophone i5 este numele acestui smartphone care pare a fi un gadget chic, probabil destul de plasticos si usor, insa extrem de bun in ceea ce-si propune: sa fie prima clona a unui produs Apple care nici macar nu s-a lansat. La capitolul hardware, sistemul de operare Android ruleaza pe o configuratie momentan necunoscuta.
Ecranul este de 3,5 inci, in loc de 4 inci, iar produsul final este rezultatul experientei dobandite si cu alte clone. Goophone de exemplu, a mai creat Goophone x1 si Goophone 4S. Desi estetic si modelele anterioare si acesta arata foarte bine, recomandarea celor de la Techrunch este sa evitati o achizitie.
Nu avem inca un pret sau o data de lansare pentru noul model, insa nu ar merita sa fie lansat vreodata daca nu ajunge la primii utilizatori inainte de primul iPhone oficial ce pare ca va fi anuntat pe 12 septembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget