aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 17 august 2012

RedKings.com lansează noua aplicație de poker pentru Android


Jucătorii de poker pot să joace acum online pe RedKings.com folosind un dispozitiv cu Android, telefon mobil, smartphone sau tabletă.

Pokerul portabil pe Android le permite jucătorilor de poker să joace pentru bani reali sau să exerseze utilizând banii de joc. Când jucătorii se conectează la RedKings Poker de pe tableta sau smartphone-ul lor Android, se conectează la mii de jucători care joacă déjà şi  vor obţine aceleaşi caracteristici spectaculoase ale pokerului, toate optimizate pentru dispozitivul lor Android.

RedKings asigură experiența mobilă de top cu un software capodoperă, cu grafică deosebită şi ușor de navigat. Cu un dispozitiv tabletă obţineţi mărirea ecranului și viaţă mai lungă pentru baterie pentru acele lungi sesiuni de la mesele cu numerar.

Jack Simons, Managerul European VIP al RedKings, comentează “noua noastră aplicație RedKings Android permite jucătorilor exact aceleaşi funcţii care sunt disponibile pe PC sau laptop. Jucătorii pot deschide un cont de poker RedKings prin dispozitivul lor Android, pot face depuneri sau retrageri şi pot verifica ofertele zilnice în timp ce călătoresc. Acel drum lung spre acasă cu trenul nu mai pare aşa rău!”

Aplicația RedKings Android este usor de navigat, având butoane pe partea dreaptă a ecranului pentru a permite efectuarea de pariuri, inclusiv cele tip jumătate din pot, pot şi all-in. Acţiunea este foarte uşor de urmărit şi citirea sumele pariate este foarte simplă. Dacă sunteți întrerupt de un apel telefonic în timp ce jucați vă puteți reconecta la masă cu un singur clic.

Aplicația RedKings le permite jucătorilor să joace Holdem cu limită fixă, limită pot sau fără limită, la mize de la 0,10 la 3 $ până la 3/ 6 $. În plus există heads-up 6-max sau mese de joc tip inel total.

Pentru a vă conecta puteți utiliza atât un serviciu mobil 3 G cât și Wi-Fi.

Simons adaugă, “Pokerul în timpul deplasărilor și Pokerul Portabil, devin repede modul cel mai convenabil de a juca poker online, mulţi jucători folosind acum smartphon-ul lor şi mai ales dispozitivul lor tabletă pentru flexibilitate la domiciliu”.

RedKings speră să lanseze de asemenea în săptămânile următoare și o aplicație de mobil pentru iPhone și iPad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget