aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 29 august 2012

LG OPTIMUS L9


Se pare ca in urma lansarilor din marca “L” a celor de la LG, adica LG Optimus L3, LG Optimus L5 si LG Optimus L7, acum a venit randul unui alt smartphone ce va face si acesta parte din gama “L”, acesta se va numi Lg Optimus L9 si va dispune de foarte multe caracteristici destul de interesante.
Pe parte de design, LG s-a inspirat la fel ca la celelalte smartphone-uri Android din gama lor “L”, de la LG L-Style. LG Optimus L9 o sa aiba 9.1mm grosime si va dispune de un super ecran de 4.7 inch IPS. Telefonul va avea un acumulator de 2150 mAh, ceea ce este un avantaj adus acestuia, telefonul, normal o sa tina mai mult incarcat decat predecesoarele sale din gama “L”.
LG Optimus L9 va rula celebrul sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich si va dispune de un procesor destul de bun, un dual-core de nu mai putin de 1GHz. Din informatiile ce le detinem pana acuma, se pare ca acesta va avea 1GB de RAM DDR2 si va dipsune de o camera de 5 megapixeli iar o camera frontala, folosita in special pentru 3G, destul de slabuta, aceasta fiind doar VGA, multi asteptandu-se ca aceasta sa fie de 1.3 megapixeli. La partea de memorie interna, nu sta foarte bine, LG Optimus L9 avand o memorie interna de doar 4GB iar inca nu suntem siguri daca va avea posibilitatea de adaugare de card microSD sau nu pentru extinderea memoriei telefonului.
Alte caracteristici pe care le vom intalni la LG Optimus L9 sunt DLNA, Q
Memo, functia QTranslator si My Style Keyborad, o tastatura cu stil care pare ca va fi destul de interesanta. Cei de la LG din pacate pentru toti utilizatorii Android, inca nu au anuntat mai multe detalii despre LG Optimus L9, un pret estimativ sau data cand acesta va aparea pe piata inca nu a fost comunicata, dar va vom tine la curent cu ultimele informatii pe care le vom avea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget