aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 18 septembrie 2013

ASUS prezintă noul PadFone Infinity, cu procesor Snapdragon 800 şi îmbunătăţiri de design

În cadrul unui eveniment oficial organizat în Taipei, ASUS a prezentat cu câteva ore în urma noul PadFone Infinity, într-o variantă actualizată faţă de modelul de la MWC. Cel mai important upgrade aici este cel de procesor, trecându-se la o nouă generaţie de Snapdragon.
 
ASUS prezintă noul PadFone Infinity, cu procesor Snapdragon 800 şi îmbunătăţiri de design

La interiorul acestui nou PadFone se afla un procesor quad core Snapdragon 800 de 2.2 GHz, dar primim în plus şi un slot microSD şi un microfon secundar pentru anularea zgomotului de fond. Memoria internă a fost scăzută la 16 şi 32 GB, având în vedere faptul că acum avem stocare externă la dispoziţie. Există mici modificări şi la nivel de design, cu finisaj premium al părţii metalice din spate.
 
PadFone Infinity, cu procesor Snapdragon 800

Imaginaţi-vă un spate de iPhone, dar şi mai arătos. Noul PadFone Infinity vine în două variante de culoare: negru titaniu şi alb platinum. Software-ul a primit şi el îmbunătăţiri la capitolul design, de la iconuri minimaliste la întreaga interfaţa. Terminalul rulează Android 4.2, iar ASUS a un accent deosebit şi pe noua camera a acestui PadFone.
 
Asus Pixel Master

În mare este aceeaşi cameră de 13 MP cu lentila F/2.0, dar primim şi o funcţie numităPixelMaster, care combina mai mulţi pixeli pentru a forma o fotografie mai clară de 3 MP. Acest concept aminteşte de oversampling-ul de pe terminalele Nokia. În rest, acest PadFone vine cu aceleaşi dotări că predecesorul său: ecran Super IPS de 5 inch, camera frontală de 2 MP şi baterie de 2400 mAh. Telefonul de sine stătător va costa 640 de dolari, iar dockul tabletă 240.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget