aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 8 septembrie 2013

HTC One va primi actualizarea la Android 4.3 în această lună

Preşedintele HTC a anunţat în această săptămână că posesorii de terminale HTC One se pot aştepta să primească actualizarea la Android 4.3 până la finalul acestei luni. Cursa dintre HTC şi Samsung pentru cel mai rapid update al flagship-urilor a început!
 
HTC One va primi actualizarea la Android 4.3 în această lună

Şi asta mai ales pe fondul confirmării următorului release Android, versiunea 4.4 KitKat. Ştiţi cu siguranţă teoria mea cu privire la Samsung: de fiecare dată când lansează un handset nou sau un phablet cu un Android nou la bord, restul terminalelor rămân neglijate până noul venit se vinde în destule unităţi. Asta înseamnă că Galaxy S4 va primi Android 4.3 destul de târziu, asta evident dacă nu aţi apelat la un custom ROM deja si totul din cauza sosirii lui Note 3.

În fine, sperăm că HTC să îşi respecte promisiunea şi vă ofere Android 4.3 pe terminalele One în această lună. La un moment dat, înainte de sosirea lui Android 4.2.2 pe One se speculase că ar urma să facă saltul direct la 4.3, dar nu e cazul de vreme ce 4.2.2 a sosit deja pe One. Să vedem şi dacă HTC Sense va primi vreo actualizare cu această ocazie, mai ales dacă soseşte şi HTC One Max între timp, care va aduce un nou Sense.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget