aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 14 septembrie 2013

Telefonul Nokia Lumia cu Android e real, a fost anulat între timp

Se pare că dacă tranzacţia dintre Microsoft şi Nokia nu avea loc în ultimele săptămâni am fi putut vedea un telefon Nokia Lumia cu Android la un moment dat. Cel puţin aşa afirmă New York Times, conform unor surse de încredere.
 
Telefonul Nokia Lumia cu Android e real, a fost anulat între timp

Aflăm că în trecutul apropiat au existat handseturi Lumia cu Android la bord, OS-ul funcţionând bine pe aceste terminale. Se pare că şi oficialii Microsoft ştiau că Nokia testează Android pe terminalele Lumia chiar şi în timpul negocierilor. Microsoft a clarificat situaţia, excluzând Android din ecuaţie, înainte ca el să devină măcar un proiect serios al finlandezilor.

Încă nu e clar dacă aceasta oprire a proiectului a avut loc în trecut sau atunci când a apărut perspectiva achiziţionării companiei de către Microsoft. De-a lungul timpului au existat şi dovezi cu privire la încercări de acest gen, precum o ofertă de job din noiembrie 2012, prin care Nokia cauta un inginer Linux. Evident, ar fi putut fi vorba de un inginer pentru MeeGo, o platformă de asemenea bazată pe Linux, dar poate că era vorba de Android până la urmă.

Înainte de a fi cumpărată de Microsoft Nokia avea obligaţia de a folosi Windows Phone doar până în 2014, putând trece apoi la Android, dar acum a picat orice urmă de apropiere de platforma Google. Noroc că există Newkia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget