aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 12 septembrie 2013

Samsung anunţă imediat după Apple că va lansa un smartphone cu procesor 64 bit

Nici nu s-au răcit bine pupitrele de la prezentarea Apple şi deja Samsung a luat poziţie, afirmând că şi ei vor lansa terminale cu procesoare 64 bit. Vă reamintesc că Apple s-a lăudat marţi cu primul telefon cu CPU 64 bit, iPhone 5S.
 
Samsung anunţă imediat după Apple că va lansa un smartphone cu procesor 64 bit

Şeful secţiunii mobile business de la Samsung, Shin Jong-Kyun le-a spus celor de la Korea Times că deşi nu vor sosi imediat, următoarele smartphone-uri Samsung vor avea procesare 64 bit. Interesant e că Shin a afirmat că Samsung îşi va creşte eforturile de a cuceri piaţa chineză şi japoneză, pe fondul orientării Apple către acele zone. Se pare că dacă Samsung nu mai copiază produse Apple, ei copiază acum strategii...

În acest moment Samsung depăşeşte Apple în China la capitolul cota de piaţă, coreenii având vânzări de peste 15 milioane de smartphone-uri în trimestrul 2 în China. Apple a vândut doar 3.4 milioane de unităţi pe cea mai mare piaţa de telefonie din lume. Bătălia pentru China pare mai importantă decât cea pentru SUA, unde Apple va avea mereu atuul patriotismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget