Cel mai nou episod al GTA V, se lanseaza luni, 16 septembrie, la ora 22:30, ora Romaniei, iar fanii sunt asteptati la marele eveniment care, in tara noastra, va avea loc in magazinul de electronice din Mall Vitan.
Fanii seriei sunt asteptati sa fie printre primii din Romania care joaca GTA V pe console PlayStation 3 si sa participe la un adevarat spectacol, cu multe surprize si premii.
La lansarea din Romania, cunoscutul DJ Phlo Da Shaolin va mixa cele mai noi melodii hip hop, iar trupa de dans BlockBusters Crew va da o petrecere adevarata, ca in Los Santos. Toti cei prezenti vor putea participa la concursuri si vor putea castiga premii legate de joc.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfasoara in Los Santos, o metropola moderna, care se doreste a fi o parodie a societatii moderne din Vest: intreg orasul este impanzit de guru autoproclamati, de personaje dubioase care viseaza sa devina vedete si de celebritati a caror faima este de mult apusa.
In mijlocul acestei lumi dominate de criza economica si reality show-uri de duzina ii vom intalni pe cei trei protagonisti ai jocului. Fiecare dintre ei reprezinta un alt tip de criminal: Franklin este un borfas de strada care vrea sa se imbogateasca cat mai usor si repede, Michael este un escroc retras care vrea doar putina liniste, iar Trevor este un maniac violent si imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevazute ei ajung sa formeze o echipa nu tocmai obisnuita, care se angajeaza intr-o serie de activitati deosebit de riscante, in speranta de a se imbogati peste noapte.