aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Amazon ia în calcul lansarea unui smartphone gratuit

Zvonurile despre un smartphone Amazon împânzesc webul deja de 2-3 ani, dar iată că astăzi ele ajung într-o nouă zona. Conform unor analişti şi surse apropiate de Amazon, retailerul online ar intenţiona să lanseze un handset disponibil gratuit.
 
Amazon ia în calcul lansarea unui smartphone gratuit

Ideea este ca Amazon să obţină profit din serviciile oferite pe terminale, clientul plătind spre exemplu o taxă pentru serviciul Amazon Prime. E posibil şi ca scurgerea de informaţii să menţioneze handsetul gratuit doar în contextul unui abonament de telefonie, ceea ce nu ar fi ieşit din comun. Data de lansare pentru acest device e încă neclară, iar în ce priveşte software-ul, ne aşteptam la un Android customizat, aşa cum a fost cazul şi pe tabletele Amazon.

La începutul acestui an a existat o serie de zvonuri care afirmă că Amazon ar lucra la un telefon cu ecran 3D, terminale de tip media center şi multe alte produse hardware. E gata oare Amazon să intre pe piaţa telefoanelor sau mai trebuie să aştepte puţin pentru a vedea dacă Apple are succes cu iPhone 5C spre exemplu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget