aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 5 septembrie 2013

Toshiba lansează prima sa tableta Windows 8 de 8 inch, modelul Encore; Costă 330 de dolari

Toshiba a lansat astăzi un produs rival cu celebra tableta Acer W3 de 8 inch, prin prisma faptului că noul venit este o tabletă de 8 inch optimizată pentru Windows 8.1. Toshiba Encore este numele acestui produs, care poate fi admirat mai jos.
 
IFA 2013: Toshiba lansează prima sa tableta Windows 8 de 8 inch, modelul Encore; Costă 330 de dolari!

Terminalul va debuta în luna noiembrie, la preţul de 330 de dolari şi vine cu un procesor Intel Atom, dar unul din generaţia Bay Trail quad core. Toshiba Encore integrează microfoane duale şi o cameră de 2 megapixeli, care vor fi utile pe acest device, de vreme ce el a primit şi certificare Skype. Ecranul de 8 inch suporta o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, iar dotările sale includ şi 32 GB memorie internă şi slot microSD.
 
Toshiba Encore

Toshiba Encore cântăreşte 479 de grame, vine cu o carcasă din plastic mat şi are preinstalata o versiune full Office Home & Student 2013. Tot la pachet primim şi aplicaţia Xbox SmartGlass, streaming gratuit prin Xbox Music şi Norton Anti Theft. În cele din urmă, aflaţi că Toshiba Encore este dotată cu o cameră de 8 megapixeli în spate, GPS, accelerometru, difuzoare stereo şi port micro HDMI.
 
Toshiba Encore - back

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget