aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 12 septembrie 2013

Dell anunţa Venue 8, o tabletă de 8 inch cu Windows 8.1 şi procesor Bay Trail T

După seria de conferinţe de la IFA 2013 urmează în această săptămână IDF 2013, eveniment al celor de la Intel. Aici sunt prezenţi şi cei de la Dell, care au anunţat oficial o nouă tableta de 8 inch, cu Windows 8.1 la bord.
Dell anunţa Venue 8, o tabletă de 8 inch cu Windows 8.1 şi procesor Bay Trail T (Video)

Produsul se numeşte Dell Venue 8 şi vine cu un procesor quad core Intel Bay Trail T, încărcare via micro USB şi port HDMI. Avem şi slot microSD, un port pentru docking şi acest produs se va lansa pe 2 octombrie oficial, cu un eveniment dedicat. Intel afirma că e posibil ca tabletele Bay Trail să atingă şi 199 de dolari, deci ne aşteptam la un preţ mic şi pentru acest device.

Reţineţi şi că există o mică confuzie la nivel de specificaţii, de vreme ce The Verge afirmă că tableta suporta o rezoluţie Full HD, iar CNET vorbeşte despre o rezoluţie 1280 x 800 pixeli. Produsul cântăreşte 400 de grame şi are o linie de design plăcuta, cu un spate soft touch şi din câte văd o cameră de 5 megapixeli. Tableta cu Windows 8.1 preinstalat va veni şi cu accesorii că stylus şi tastaturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget