aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

joi, 5 septembrie 2013

Xiaomi anunţă telefonul MiPhone 3, cu specificaţii de flagship

În vreme ce în Europa IFA 2013 domina peisajul tech, din China ne vine o veste despre lansarea unui nou smartphone. E vorba despre Xiaomi MiPhone 3, un flagship al companiei din spatele lui MIUI.
 
Xiaomi anunţă telefonul MiPhone 3, cu specificaţii de flagship

MIUI este un skin customizat al lui Android care are succes la public, având deja 20 de milioane de unităţi. MiPhone 3 vine cu această experienţă preinstalata, iar dotările sale includ un display Sharp/LG de 5 inch, cu tehnologie IPS şi rezoluţie Full HD. Sub carcasa noului smartphone se ascunde un CPU Nvidia Tegra 4 quad core de 1.8 GHz, 2 GB RAM LPDDR3, 16 sau 64 GB memorie internă (eMMC4.5) şi o baterie de 3050 mAh.
 
Xiaomi MiPhone 3

Telefonul integrează o cameră de 13 megapixeli în spate cu senor CMOS Sony Exmor RS şi o cameră frontală de 2 MP cu BSI. Avem la dispoziţie şi NFC, WiFi şi toate acestea într-un device cu grosime de 8.1 mm şi greutate de 145 de grame. Cel mai atractiv aspect al lui Xiaomi MiPhone 3 este preţul, de vreme ce el costă doar 327 de dolari în varianta de 16 GB sau 408 dolari în cea de 64 GB.
 
Xiaomi MiPhone 3

Xiaomi MiPhone 3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget