aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 27 septembrie 2013

Samsung, Oppo şi Huawei lucrează la un benchmark ultraperformant pentru terminale mobile

După ce Samsung a fost acuzată că ar măslui rezultatele din benchmark-ul AnTuTu, nu ştiu câtă încredere putem avea într-un benchmark creat de această companie. Iată totusi că Huawei, Oppo, Samsung şi alte câteva companii colaborează pentru a crea un benchmark ultrapeformant pentru terminalele mobile.
 
Samsung, Oppo şi Huawei lucrează la un benchmark ultraperformant pentru terminale mobile

Noua alianţă de companii se numeşte MobileBench şi a fost creată în urma unei întruniri dinShenzhen, China. Broadcom şi Spreadtrum se afla şi ele printre firmele implicate aici. MobileBench va crea două aplicaţii: MobileBench şi MobileBench-UX, pentru a evalua performanţele terminalelor mobile. MobileBench va fi o aplicaţie pentru mobil, care va monitoriza performanta RAM-ului, procesorului, memoriei şi altele, oferind o imagine asupra hardware-ului de pe terminal.

Acesta va primi o notă şi va fi comparat cu alte modele similare. MobileBench-UX va fi un software pentru PC, care va evalua performanţele UX atunci când terminalul e conectat via USB la PC. Alianţa va lansa şi o aplicaţie pentru consumatori, astfel încât ei să îşi testeze singuri telefoanele şi tabletele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget