aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 14 septembrie 2013

LG Nexus 5 şi Android 4.4 KitKat ar putea fi lansate pe 14 octombrie

Toţi fanii Android au fost surprinşi de graba cu care Google a anunţat următorul release Android. În plus, ne-a mirat şi faptul că următoarea versiune e Android 4.4 şi nu 5.0, iar acum aflăm noi detalii despre această platformă.
 
LG Nexus 5 şi Android 4.4 KitKat ar putea fi lansate pe 14 octombrie

Se pare că atât LG Nexus 5, cât şi Android 4.4 KitKat ar fi pregătite pentru o lansare pe 14 octombrie. Deja Nexus 5 a ajuns la FCC şi a apărut pe web în imagini detaliate, deci ştim la ce să ne aşteptăm. Câteva surse diferite vorbesc despre data de 14 octombrie, deci tindem să credem că informaţia e reală. E interesant că până acum nu am avut nici o scăpare a funcţiilor lui Android 4.4, dar azi aflăm detalii minore, precum noi culori pentru text, noi accente şi suport pentru terminale mai vechi.
 
LG Nexus 5

Noi animaţii, API-uri, moduri de vizualizare pentru galerie şi un nou widget pentru notificări se afla la rândul lor pe listă. Nici o veste despre un nou Nexus 10 deocamdată, deşi ştim de existenţa sa de câteva luni. Vă reamintesc că Nexus 4 s-a lansat tot în octombrie, deci e plauzibilă teoria cu data de 14.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget