aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 6 septembrie 2013

LG Nexus 5 îşi face apariţia la FCC, cu LTE şi ecran de 5 inch

După apariţia unui prototip de Nexus 5 în clipul lui Android 4.4 KitKat, nici o scăpare de acest gen nu ne mai poate surprinde. La momentul postarii acelui clip, ochii ageri au observat un logo similar cu LG pe spatele terminalului, iar astăzi avem noi argumente pentru acea teorie.
 
LG Nexus 5 îşi face apariţia la FCC, cu LTE şi ecran de 5 inch

Se pare că un nou smarpthone care ar putea fi Nexus 5 ajuns la FCC, sub numele de codD820. Imaginea de mai sus a fost extrasă dintr-o secţiune a documentelor FCC care făcea referire la încărcarea prin tehnologie Qi wireless a handsetului. D820 vine cu LTE în 7 benzi, Bluetooth 4.0, NFC şi WiFi dual band. Aflăm că terminalul rulează firmware-ul M8974A, care indică prezenţa unui CPU Snapdragon 800.
 
Nexus 5
 
AnandTech a aflat din documente că terminalul va avea un ecran de 5 inch, mai bine zis 4.96 şi va masura 131.9 mm în lungime şi 68.2 mm în lăţime. Mai jos vedeţi prima apariţie a lui Nexus 5 în clipul KitKat, iar designul sau aminteşte mai degrabă de un ASUS, Sony sau Motorola decât de un LG. Voi care credeţi că va fi producătorul ales pentru a crea acest Nexus?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget