aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 6 septembrie 2013

Android 4.3 ajunge in octombrie pe Samsung Galaxy S4 si S3

Samsung a anuntat la IFA 2013 ca telefoanele sale de top, Galaxy S4 si S3, vor face tranzitia la cea mai noua versiune de Android in luna octombrie. Android 4.3 Jelly Bean ajunge pe cele doua gadgeturi la doar 3 luni de la lansare, lucru ce subliniaza relatia speciala dintre Google si Samsung.
Dupa lansarea Samsung Galaxy S4 Google Edition, unii analisti au prezis un ritm mai alert de adoptare a update-urilor Android de catre compania sud-coreeana, iar acest lucru se bazeaza in principal pe preocuparea Google de a imbunatati experienta pentru utilizatorii sistemului de operare, indiferent de producatorul gadgetului.
Samsung Galaxy S3 Android 4.3
Dupa update-ul la Android 4.3 Jelly Bean, Samsung Galaxy S4 si Samsung Galaxy S3 vor fi compatibile si cu noul smartwatch Galaxy Gear. Galaxy Note 3 si noua tableta Galaxy Note 10.1 utilizeaza deja Bluetooth 4.0, disponibil doar prin update-ul Android.
Galaxy S3 va sari direct la Android 4.3, chiar daca nu a primit versiunea 4.2, in timp ce Samsung Galaxy S4 primeste in luna octombrie primul update major de la lansare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget