aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 29 iunie 2013

Android 4.3 poate fi instalat acum pe Samsung Galaxy S4

Dacă vi se părea mare lucru faptul că puteţi importa aplicaţiile stock şi un custom ROM de pe Galaxy S4 şi HTC One Google Edition, ei bine staţi să vedeţi ce v-am pregătit. Cum vă sună Android 4.3 Jelly Bean rulând pe modelul vostru Galaxy S4?
 
Android 4.3 poate fi instalat acum pe Samsung Galaxy S4; Detalii aici!

Cei de la Sammobile au obţinut firmware-ul de test pentru Android 4.3 de pe Galaxy S4 Google Play Edition (GT-I9505G) şi l-au portat pe un Galaxy S4 standard, adică varianta GT-I9505 . Portul Android 4.3 este complet funcţional şi nu există nici măcar o funcţie inactivă. Reţineţi că acest firmware nu este flashable prin Odin, el va anula garanţia terminalului şi nu ar trebui să încercaţi un asemenea procedeu dacă nu aveţi câteva cunoştinţe de bază cu privire la flashing.
 
Android 4.3 poate fi instalat acum pe Samsung Galaxy S4; Detalii aici!

Puteţi descărca de aici pachetul software necesar pentru a instala Android 4.3 pe Galaxy S4, apoi veţi copia ROM-ul pe cardul SD al telefonului. Intraţi în Recovery Mode (Power + Volume Up + Home), faceţi un factory reset şi flashuiti ROM-ul cel nou. Apoi urmează un reboot şi veţi fi printre primii din lume cu Android 4.3 pe telefon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget