aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 26 iunie 2013

Samsung Galaxy S4 versiunea cu Snapdragon 800 şi LTE-A există; Scoasă din cutie în faţa camerei

Se pare că Samsung Galaxy S4 în versiunea upgradata cu procesor Snadpragon 800 nu numai că există, ci a primit un unboxing în Coreea de Sud. Acest model suporta şi noul tip de conectivitate LTE-Advanced, care atinge viteze de download de 150 Mbps.
 
Samsung Galaxy S4 versiunea cu Snapdragon 800 şi LTE-A există; Scoasă din cutie în faţa camerei!

Observaţi în acest articol o serie de fotografii de unboxing pentru acest device, care deja a provocat controverse în Coreea de Sud. Motivul? Posesorii de terminale Galaxy S4 sunt frustraţi de faptul că au cumpărat modelul original, în loc să aştepte câteva luni până la sosirea versiunii LTE-A. Acest standard de conectivitate va fi adoptat în curând la pachet cu un serviciu al unui operator coreean, iar Galaxy S4 LTE-A va fi primul model de acest gen.
 
Samsung Galaxy S4 LTE-A

Apoi vine şi LG Optimus G2, tot cu suport pentru această tehnologie şi vom avea şi un model Pantech cu acelaşi tip de conectivitate. În acest moment îmi este greu să îmi imaginez ce altă variantă ar mai putea include seria Galaxy S4. Avem 3 variante de CPU (Snapdragon 800, 600 şi Exynos 5 Octa), un cameraphone (Zoom), Galaxy S4 Mini şi Galaxy S4 Active. Care model sună cel mai tentant?
 
Samsung Galaxy S4 LTE-A Snapdragon 800

Samsung Galaxy S4 Snapdragon 800

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget