aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 25 iunie 2013

Samsung cumpără un producător de fibră de carbon

Una dintre criticile principale aduse lui Samsung Galaxy S4 şi S III a fost carcasa din plastic, care deşi este excelentă atunci când scăpaţi telefonul pe jos, oferă o senzaţie de "ieftin" şi tinde să facă handsetul mai alunecos. Ei bine, se pare că Samsung ar putea face trecerea la fibră de carbon...
 
Pa pa plastic! Samsung cumpără un producător de fibră de carbon!

Gigantul sud-coreean ar fi cumpărat recent 50% din SGL Group, care se ocupă cu producţia de fibră de carbon şi alte componente de acest gen. Ideea este de a aduce fibră de carbon pe terminale produse pentru publicul de masă. Sincer să fiu sticlă a fost o idee proastă la Xperia Z şi Nexus 4, în vreme ce metalul e predispus la zgârieturi, iar plasticul e ieftin şi alunecos.

Ce ne rămâne? Materialul ceramic, fibră de carbon, kevlarul pentru Motorola sau poate cine ştie, o combinaţie de lemn cu alte materiale? Se zvonea la un moment dat că Apple ar pregăti un telefon din Liquidmetal, materialul din care e fabricată cheiţa unui iPhone, dar mai avem până acolo. Cum sună un Galaxy S5 cu carcasă din fibră de carbon?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget