Noul Bitdefender vine cu noi functii inovatoare cum ar fi tehnologia unica Photon - pentru o experienta personalizata si scanare extrem de rapida si functia Wallet – pentru pastrarea in deplina siguranta a parolelor si a detaliilor de autentificare.
De asemenea, noua gama extinde si dezvolta functiile care au permis Bitdefender sa castige titlul de Produsul anului de la AV-Comparatives, precum si toate celelalte premii din industrie pe parcursul anului trecut.

Noul Bitdefender, conceput pentru era pericolelor crescute pe internet, include tehnologia Bitdefender Antispam, ce opereaza din cloud cu o acuratete fenomenala si tine la distanta mesajele nesolicitate si potential periculoase.
Bitdefender Safepay, ce protejeaza tranzactiile online din toată lumea de la lansarea sa cu un an in urma, pastreaza informatiile sensibile referitoare la tranzactii in siguranta si in acelasi timp la indemana prin intermediul functiei Wallet.

Modulul Autopilot permite utilizatorilor sa se joace sau sa vada filme fara intreruperi, protectia datelor personale pe Facebook fereste utilizatorii de brese de securitate si link-uri periculoase, modulul Anti-Theft permite blocarea, stergerea sau gasirea unui dispozitiv mobil, iar cel de Control Parental acopera acum toate mediile Windows – inclusiv Windows 8 si RT.
Noul Bitdefender va fi disponibil online pe site-ul Bitdefender