aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 8 iunie 2013

Samsung Galaxy S4 Zoom îşi face apariţia într-o primă fotografie, vine cu cameră de 16 MP

Seria Galaxy S4 nu mai are mistere pentru noi şi ştim deja modelele pe care le include, de la Galaxy S4 Mini la S4 Active şi acum şi S4 Zoom. Acest din urmă cameraphone era veriga lipsă din noul trio, dar iată că am descoperit şi prima imagine cu terminalul, pe care o vedeţi mai jos.
 
www.LikeITPhone.blogspot.com

Mă aştept la un debut în forţă al acestei triplete la Londra, pe 20 iunie, atunci când Samsung are organizat evenimentul Premiere. Despre Zoom am mai auzit vorbindu-se, iar o privire rapidă asupra designului său duce cu gândul la o combinaţie dintre Samsung Galaxy S4 şi Galaxy Camera. Dotările sale includ un display Super AMOLED qHD de 4.3 inch, procesor dual core de 1.6 GHz şi o cameră de 16 megapixeli.

Camera dispune de zoom optic, iar handsetul vine şi cu 8 GB memorie internă, slot microSD extern cu suport pentru până la 64 GB, Bluetooth şi WiFi. Galaxy S4 Zoom va rula Android 4.2.2 cu interfaţa TouchWiz Nature UX aplicată peste. Observaţi şi prezenţa unui buton de mari dimensiuni pentru cameră, plasat lateral. Să vedem şi ce dimensiuni va avea acest terminal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget