aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

duminică, 9 iunie 2013

Samsung Galaxy S4 Plus?! O versiune cu Snapdragon 800 a lui S4 descoperită în benchmarkul AnTutu!

Abia ne obişnuisem cu ideea că există încă 3 versiuni de Galaxy S4 (Zoom, Active şi Mini) şi se pare că ni se mai pregăteşte ceva. E vorba despre un Galaxy S4 cu procesor Snapdragon 800, dacă ne luăm după descoperirile făcute în benchmark-ul AnTuTu.
 
Samsung Galaxy S4 Plus

E drept că mai auzisem această teorie despre un Galaxy S4 Plus, dar fără vreun argument plauzibil să o susţină. Având numele de cod SHV-E330S, acest gadget ar urma să fie un Galaxy S4 destinat pieţei coreene, cam cum a fost acel Galaxy S III cu LTE şi 2 GB RAM cu un an în urmă. Pe lângă procesorul Snapdragon 800, noul terminal ar urma să vină şi cu o tehnologie LTE avansată.
 
Samsung Galaxy S4 Plus?! O versiune cu Snapdragon 800 a lui S4 descoperită în benchmarkul AnTutu!

Device-ul figurează în baza de date AnTuTu drept rulând Android 4.2.2 Jelly Bean şi dotat cu un CPU de 2.3 GHz. Interesant e că punctajul din AnTuTu, de 24.179 este chiar mai mic decât cel al modelelor S4 actuale. Lista de smartphone-uri care se zvoneşte că ar veni cu un procesor Snapdragon 800 e tot mai mare şi le include HTC One Max (T6), HTC Xperia ZU (Togari), Galaxy Note 3 şi LG Optimus G2.
 
Benchmark AnTuTu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget