aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 8 iunie 2013

Noi imagini cu Meizu M035, probabil singurul terminal non Samsung cu procesor Exynos şi oarecare popularitate

Meizu e un brand celebru în China şi la nivel internaţional deoarece cu ani în urma producea copii de iPhone bine realizate. Totuşi în ultimii 2 ani compania s-a desprins de acest stigmat şi a început să producă terminale de sine statatoare. Este şi cazul modelului de mai jos, Meizu M035.
 
Meizu M035

Terminalul a ajuns pe web sub forma acestor imagini, însoţite şi de o listă de specificaţii.Meizu M035 este cunoscut şi sub numele de cod Charm Blue şi vine cu o carcasă destul de groasă, dacă mă întrebaţi pe mine şi un panou frontal care aminteşte uşor de iPhone. Dotările acestui telefon includ un procesor Exynos dual core de 1.5 GHz, iar compania Meizu este printre singurele nume relativ mari care folosesc un CPU al celor de la Samsung.
 
Meizu M035

Pe lista de dotări a lui Meizu M035 găsim şi un display de 4 inch, cu rezoluţie de 960 x 540 pixeli, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, camera de 8 megapixeli şi suport dual SIM. Telefonul cu aceste specificatii midrange va fi lansat pe 13 iunie şi va avea preţul de 228 de dolari, iar şansele ca el să ajungă în Europa sunt mici, dar nu chiar zero.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget