aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 24 iunie 2013

Furnizorii de componente pentru Samsung pierd din cauza comenzilor scăzute de Galaxy S4

Surse apropiate de furnizorii asiatici de componente afirmă că aceştia ar putea înregistra pierderi însemnate deoarece partenerii importanţi ca Apple şi Samsung au scăzut comenzile de componente. Vestea vine după ce analiştii estimau că Galaxy S4 va înregistra în următoarea perioadă o scădere importantă de unităţi cumpărate.
 
Furnizorii de componente pentru Samsung pierd din cauza comenzilor scăzute de Galaxy S4

Producătorii de componente vor înregistra o scădere cu 20, până la 30% şi se pare că pe luna iulie Samsung ar fi comandat produse necesare pentru 6.5 milioane de unităţi Galaxy S4. E vorba aici despre ecrane, module de cameră, semiconductori, carcase şi alte elemente. Problema nu e că furnizorii vor înregistra scăderi, ci că ei generaseră un stoc mare în avans şi acum rămân cu el nevândut.

Totuşi, se zvoneşte că Samsung ar pregăti comenzi masive pentru Galaxy Note III în august, deci partnerii hardware îşi vor recupera pierderile rapid. Pe măsură ce ne apropiem de debutul în magazine al lui Galaxy S4 Zoom, S4 Mini, Note III şi S4 Active, originalul Galaxy S4 se va vinde tot mai puţin, probabil înregistrând un al doilea boom la următorul picaj de preţ de la iarnă. Eventual vom vedea o reducere şi când apare iPhone 5S, pentru a contracara produsul Apple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget