aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

sâmbătă, 8 iunie 2013

HTC One Max - Phablet de 5.9-inch apare pentru prima oară în cadrul unor schiţe, însoţite de o listă de specificaţii

În condiţiile în care HTC One este unul dintre cele mai bune (dacă nu cel mai bun) terminale disponibile pe piaţă anul acesta, nu puţini sunt cei care aşteaptă de la producător o altă “minune”, fie sub forma modelului M4, sau cel mai recent intrat în categoria viitoare smartphone-uri - HTC One Max
 
HTC One Max - Phablet de 5.9-inch apare pentru prima oară în cadrul unor schiţe, însoţite de o listă de specificaţii

MobileLeaks au reuşit să obţină o sere de schiţe ce reprezintă formele viitorului dispozitivHTC în categoria phablet - One Max. Terminalul dispune de un design în mare parte identic cu modelul pilot actual, diferenţele remarcate fiind cele legate de conturul foarte subţire dintre ecran şi marginea exterioară a carcasei. Apoi, modelul HTC va oferi tehnologia “Boom Sound” cu două difuzoare, de asemenea prezentă în cazul terminalului flagship şi măsoară 140.4 mm în lungime şi 9.4 mm grosime.

HTC One Max dispune de un ecran de 5.9-inch de rezoluţie Full HD. Configuraţia hardware se bazează pe cel mai puternic chip de la Qualcomm, Snapdragon 800 la 2.3 Ghz în configuraţie quad-core. Android 4.3 sau 5.0, baterie de 3300 de mAh şi cameră Ultrapixel sunt alte specificaţii demne de a fi menţionate pentru smartphone-ul HTC încă neanunţat. One Max va figura printre produsele lansate de HTC în Q3 al acestui an şi va concura în mod direct cu Galaxy Note III de la Samsung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget