aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

miercuri, 12 iunie 2013

Lava Mobile pregăteşte un telefon Android care interpretează limbajul semnelor

Lava Mobile este o companie indiană cunoscută pentru faptul că a realizat primul telefon cu procesor Intel. Compania produce terminale Android cu preţ accesibil, destinate în special pieţei indiene, dar pe noi ne interesează cel mai nou anunţ al acestei firme. Se pare că ei ar pregăti un telefon care poate interpreta limbajul semnelor.
 
Lava Mobile pregăteşte un telefon Android care interpretează limbajul semnelor

Seria de handseturi a companiei poartă numele de Iris, iar noul venit se va încadra în această gamă. Conform producătorului indian, noul smartphone va permite utilizatorului să interacţioneze cu camera folosind gesturi şi să folosească mişcări swipe pentru a naviga în interfaţa. Telefonul va rula Android şi ecranul său va folosi technologia One Glass Solution.

Produsul celor de la Lava va sosi cu un flip cover şi din păcate specificaţiile sale rămân un mister. Utilitatea acestui model? Din moment ce vorbim despre limbajul semnelor, ar putea fi un handset util pentru cei cu probleme de vorbire sau de auz. Imaginaţi-vă un sistem care să transforme semnele utilizatorului mut în SMS-uri sau chiar să redea o voce sintetică pentru o convorbire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget