aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

luni, 24 iunie 2013

Intel se alătura Alianţei pentru Energie Wireless, din care fac parte şi Samsung şi Qualcomm

Alianţa pentru Energie Wireless a primit un nou membru, Intel, după ce alte mari companii precum Samsung şi Qualcomm s-au alăturat organizaţiei. Până acum 40 de firme compun această alianţă, care are ca scop tranziţia către alimentarea fără fir.
 
Intel se alătura Alianţei pentru Energie Wireless, din care fac parte şi Samsung şi Qualcomm

Aceste companii doresc să creeze un ecosistem pentru transferul de energie wireless, care să ofere libertate utilizatorului, dar şi designerilor care creează baterii şi sisteme de încărcare fără fir. În ianuarie Alianţa a propus o serie de specificaţii pentru încărcarea fără fir, bazate pe tehnologia de rezonanţă magnetică în câmp apropiat, care permite consumatorilor să alimenteze terminale fără ca device-ul să intre în contact direct cu încărcătorul.

Intel vede aceste tehnologii drept unele de viitor şi doreşte să participe la dezvoltarea de modalităţi pentru a încărca smartphone-urile şi tabletele pur şi simplu prin amplasarea lor lângă un laptop, de exemplu. Samsung e în avantgarda acestei evoluţii, făcând parte deja din numeroase organizaţii care au ca scop dezvoltarea tehnologiilor wireless pentru încărcare şi nu numai.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget