aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

marți, 19 martie 2013

ASUS ar putea lansa un smartphone cu procesor Intel dual core în iunie


Înainte de MWC 2013 se zvonea că ASUS va lansa un smartphone în cadrul evenimentului din Barcelona, dar terminalul nu a mai devenit realitate. În schimb am avut parte de lansarea lui ASUS PadFone Infinity, hibrid dintre telefon şi tableta. Ei bine acum au apărut din nou zvonuri despre un telefon marca ASUS.
 
ASUS ar putea lansa un smartphone cu procesor Intel dual core în iunie

De această dată scurgerile de informaţii indică faptul că noul smartphone va avea un procesor Intel Atom Z2580 dual core, un Clover Trail+. Se pare că terminalul va fi unul pentru publicul de masă şi ar urma să debuteze cel mai devreme în luna iunie, conform unor furnizori de componente. Handsetul va adopta un display de 5 până la 5.5 inch, afirma aceeaşi sursă şi va fi similar cu Lenovo K900, primul smartphone care foloseşte procesorul Atom Z2580.

În altă ordine de idei, ne aşteptăm şi că ASUS să lanseze generaţia a doua de tablete Nexus 7 în luna mai, probabil cu ocazia lui Google I/O 2013. Vom vedea probabil specificaţii mai bune şi un preţ în jurul valorii de 249 de dolari, conform speculaţiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget