aparate foto profesionale aparate foto profesionale

Translate

vineri, 29 martie 2013

Samsung a primit numeroase brevete în 2012, cu mult mai multe decât rivalii săi


Samsung s-a înarmat puternic în 2012, primind foarte multe brevete, în special cele legate de telefonia mobila. E ştiut faptul că Samsung nu a avut chiar un an bun în privinţa proceselor pe bază de brevete şi a avut de plătit 1 miliard celor de la Apple, plus confruntarea cu produse interzise la vânzare pe anumite pieţe.
 
Samsung a primit numeroase brevete în 2012, cu mult mai multe decât rivalii săi

Samsung vrea să evite astfel de situaţii pe viitor şi astfel în ultimele 12 luni au primit mai multe brevete decât orice altă companie din domeniul telecom. Rămâne de văzut dacă această companie sud-coreeana strânge brevetele pentru a ataca, sau doar pentru a se apăra de rivali că Apple, Nokia şi poate chiar şi HTC. În mod interesant, Samsung are acum cele mai multe brevete pe zona de mobile din lume, chiar mai multe decât Nokia şi Microsoft.

Datele oficiale arata că 25% dintre brevetele depuse în 2012 erau bazate pe tehnologii mobile, iar numărul este în creştere, pe măsură ce tabletele şi telefoanele devin tot mai populare. Evident, când se ajunge în tribunale nu mai contează numărul, ci calitatea şi unicitatea brevetelor... Să vedem dacă Galaxy S4 va ajunge în magazine teafăr şi nevătămat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

wibiya widget